röster

Såhär säger några av deltagarna.

“Tack Ulrika, nu har jag en naturligt upprätt hållning utan ansträngning.”

Berit E

“Jag upplever att jag blir längre och längre för varje gång och mer öppen i bröstet.”

SG

“Jag har blivit 1 cm längre – säkert!””

“Jag känner mig alltid avspänd och stabiliserad efter en genomgång med Ulrika. Rak i ryggen, hängande axlar och huvudet på plats på sin kotpelare.”

Dear Ulrika,
Thank you again for the great session. I feel such a difference in my feet. It is a joy to walk and experience the new sensations! I really appreciate your skill with the Feldenkrais work and I wish you success with your CD’s.”

Terri xx

”Jag har tränat Feldenkraismetoden med Ulrika i många år, och fortfarande känner jag mig som en ny människa efter varje lektion!”

C.G.

“Man häpnar över hur små rörelser i skelettet och musklerna man kan vara medveten om och hur välgörande de minimala rörelserna känns.”

“Jag har lidit länge av så kallad änglavinge, ett skulderblad som sticker ut sedan jag bröt axeln. Det har blivit plattare vid varje Feldenkraislektion, för att nu vara praktiskt taget helt på plats.”

“Kroppen kommer ihåg det som tankarna försöker glömma.”

Lilly A.

Det känns magiskt som alltid efter en Feldenkraislektion som har träffat mitt i prick.”

”Avslappnande! Överraskande! Man upptäcker något nytt!”

“Det är alltid lika spännande efteråt. Vad är det som känns annorlunda? Det kan vara överraskande: spänningar som har släppt någon helt annanstans än på de ställen jag upplevde att vi arbetade med.”

Tack för värdefulla lektioner. Du är mycket bra som ledare tycker jag. Väldigt kunnig, men framförallt ödmjuk och respektfull samtidigt som du har en lagom lättsam stil. Jag kommer att varmt rekommendera dig om jag stöter på människor som liksom jag söker vägar till befrielse från värk.”

I. Lejdström

Jag har en inflammerad höft på bättringsvägen. De spänningar i ben och rygg som kommit därav släppte markant. Jag fick verktyg att fortsätta öka mjukheten och rörligheten i ryggen och bäckenpartiet.”

Är du redo för förbättring?