Såhär säger några av deltagarna.
"Jag upplever att jag blir längre och längre för varje gång och mer öppen i bröstet."
SK

Här kommer min ”saga”:
Jag hade haft ett års ständig värk i mina muskler i hela överkroppen när jag kom till Ulrika. Efter ett par lektioner Feldenkrais hittade jag grundorsaken till besvären. Med hjälp av några enkla övningar justerade jag min hållning och efter en vecka var värken borta! Jag är nu praktiskt taget helt besvärsfri och har fått tillbaks min ork både fysiskt och psykiskt.
Ingegerd Steen, Solna

"Tack för värdefulla lektioner.
Du är mycket bra som ledare tycker jag. Väldigt kunnig, men framförallt ödmjuk och respektfull samtidigt som du har en lagom lättsam stil.
Jag kommer att varmt rekommendera dig om jag stöter på människor som liksom jag söker vägar till befrielse från värk
."
I. Lejdström


Röster från tidigare workshops

Jag har blivit 1 cm längre – säkert!

Avslappnande! Överraskande! Man upptäcker något nytt!

Jag har en inflammerad höft på bättringsvägen. De spänningar i ben och rygg som kommit därav släppte markant. Jag fick verktyg att fortsätta öka mjukheten och rörligheten i ryggen och bäckenpartiet.”

Man häpnar över hur små rörelser i skelettet och musklerna man kan vara medveten om och hur välgörande de minimala rörelserna känns.”

Det känns magiskt som alltid efter en Feldenkraislektion som har träffat mitt i prick.”

"Dear Ulrika,
Thank you again for the great session.  I feel such a difference in my feet. It is a joy to walk and experience the new sensations! I really appreciate your skill with the Feldenkrais work and I wish you success with your CD's.

Love,
Terri"